Tässä se nyt on.  Kaivattu taiteen materiaalin virtuaalinen kaatopaikka löytämisen riemuun ja poisheittämisen tuskaan.

Taidelaitos Haihatukselle tarjotaan kaiken aikaa mitä kummallisempaa rompetta, esimerkkinä ihan viimeisimpiä;  polkupyöränkumeja, kahvipusseja, puimakone ja edesmenneen tunnetun näyttelijän roolivaatteita. Varastotilojen vähyyden vuoksi on liian usein kuitenkin kieltäydyttävä, vaikka sydäntä riipoisi kuinka.

Toisaalta taiteilijat tarvitsevat ja kyselevät kaiken aikaa mitä moninaisempaa rompetta materiaaleikseen, vaikkapa pyyhekumeja ja pussinsulkijoita. Haihatukselle onkin ehdotettu jonkinlaisen taiteenmateriaalinkeskusvaraston perustamista. Fyysiseen tilaan se ei vielä kuitenkaan kykene, mutta tätä henkistä tilaahan kyllä piisaa!

Toivottavasti tätä kautta toisen roska löytää tiensä toisen aarteeksi.

Kaatis ei ole sidottu mihinkään maantieteelliseen paikkaan, vaan on käytettävissä missä päin maa(ilmaa) tahansa. Se toimii sähköpostin kautta [email protected]  ja kaatiksen reippaat jyrät pidättävät itsellään toimituksellisen vapauden.

Kerro mitä ja missä tarjoat tai kaipaat ja kuvankin lähettäminen olisi oivallista.

Rahaa ei kaatiksella käytetä, tavaran tarjoaja ja tavitsija sopikoot korvauksista tarpeen tullen keskenään, samoin kuin kuljetuksista ja muista käytännönjärjestelyistä.

Haihatuskaatis välittää!